Συνδεμένη Zhangjiagang Co. σωλήνων ακρίβειας Yaxin περιοχής, ΕΠΕ. 

Συνδεμένη Zhangjiagang Co. σωλήνων χάλυβα Henglong περιοχής, ΕΠΕ.

Σωλήνωση χάλυβα για αυτοκίνητο Powertrain, κλονισμός Aborber, οδήγηση 

Και σωλήνωση χάλυβα για τον ανταλλάκτη θερμότητας, Superheater, Reheater, λέβητας, μηχανικός

Αρχική Σελίδα

Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.

καλής ποιότητας σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας για τις πωλήσεις
Το Henglong έχει μια κατάσταση προόδου facilites. Είναι μια άριστη επιχείρηση ακριβής στην κατασκευή των άνευ ραφής σωλήνων χάλυβα. Ο κ. Molinier Renaud

—— KELVION

YAXIN είναι ένας από τους καλύτερους προμηθευτές μας του έτους

—— ZF

Είμαι Online Chat Now

Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.

1 2 3 4
Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd. Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd. Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd. Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.
Η εταιρεία Κρύα παραγωγή σχεδίων Τρέχουσα δοκιμή του Eddy Επιθεώρηση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HENGLONG, YAXIN
Αριθμός Υπαλλήλων : 700~800
Ετήσιες πωλήσεις : 100000000-120000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1999
Εξαγωγή pc : 10% - 20%

Συνδεμένη Zhangjiagang Co. σωλήνων ακρίβειας Yaxin περιοχής, ΕΠΕ.

Συνδεμένη Zhangjiagang Co. σωλήνων χάλυβα Henglong περιοχής, ΕΠΕ.

 

Ο μακροπρόθεσμος αυστηρός ποιοτικός έλεγχος εμμονής, υποστηρίζει τη «επιστημονική διαχείριση για να δημιουργήσει τα πρώτης τάξεως προϊόντα, να προωθήσει την περιεκτική ανάπτυξη της συνεχούς βελτίωσης, ποιοτική υπηρεσία για να κερδίσει τη ικανοποίηση πελατών,» την ποιότητα και να προχωρήσει σταθερά συνεχώς, δημιουργώντας εμπορικό σήμα επιχειρηματικής το ανεξάρτητο ποιότητας υποστηρίξτε την ακεραιότητα του πρώτου με τους συνεργάτες που ευθυγραμμίζονται πολύ. Ειλικρινά ελπίζουμε ότι η φιλική συνεργασία με την κοινότητα, εργασία από κοινού!

Το Zhangjiagang σύνδεσε το σωλήνα ακρίβειας Yaxin ζώνης κάνοντας τη Co., ΕΠΕ, συνδεμένη Zhangjiagang Co. τεχνολογίας μερών αυτοκινήτου Yaxin ζώνης, ΕΠΕ.

Η Co. σωλήνων χάλυβα ακρίβειας Yaxin ζωνών ελεύθερου εμπορίου Zhangjiagang, Co. τεχνολογίας μερών αυτοκινήτου Yaxin ζωνών ελεύθερου εμπορίου Ltd.and Zhangjiagang, Ltd.is μια sino-ξένη επιχείρηση κοινοπραξίας, που ιδρύεται το 1999, που βρίσκεται στο δρόμο της Ταϊβάν, ζώνη ελεύθερου εμπορίου, πόλη Zshangjiagang, jiangsu Province.It είναι borderend από τα διεθνή mertropolis πόλη-Σαγκάη στην ανατολή, η όμορφη αρχαία πόλη Suzhou στο νότο, jiangyin γέφυρα ποταμών Changjiang στη δύση, και διεθνής λιμένας λιμένας-Zhangjiagang στο Βορρά. Η επιχείρηση καλύπτει την περιοχή 200000㎡, της οποίας constructiong η περιοχή είναι 8500㎡, είναι έχει 15 εκατομμύριο U.S.dollars (περίπου 96 millon RMB) του καταχωρημένου κεφαλαίου, 260million RMB των πάγιων ενεργητικών, και της ετήσιας παραγωγής της είναι 30.000 τόνοι του σωλήνα χάλυβα ακρίβειας seamiess, ενωμένος στενά ακρίβεια σωλήνας 50.000 τόνοι. Η επιχείρηση απασχολεί αυτήν την περίοδο 500 άτομα, των οποίων περισσότερο από 60 έχουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση, περισσότερο από είκοσι έχει τους ανώτερους τίτλους ή ανωτέρω. Τα κύρια προϊόντα μας είναι ελασματοποιημένοι εν ψυχρώ και τραβηγμένοι στο κρύο σωλήνες χάλυβα ακρίβειας χωρίς συγκόλληση, των οποίων περισσότεροι σωλήνες χάλυβα για το αυτοκίνητο, ακρίβεια ένωσαν στενά το σωλήνα για το αυτοκίνητο.
Η επιχείρηση έχει η μεγάλη φήμη μεταξύ πολλών γνωστών μεγάλων πελατών επιχείρησης με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις υλικού, την ανεξάρτητη σχεδιασμένη ειδική φόρμα και τη μοναδική διαδικασία παραγωγής μας και το μας που τυποποιείται από και ακριβείς διοικητικές διαδικασίες και από την επιχειρησιακή φιλοσοφία " τιμιότητάς μας, ανάπτυξη συνεργασίας andcommon». Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως από τη Co. Absoorber κλονισμού της Σαγκάη Huizhong Sachs, αυτοκίνητη Co. συστημάτων τμημάτων Sacths (Σαγγάη), ΕΠΕ, τεχνολογία-πλούσια Co. της Αυστρίας μεταλλείας πλαισίων ZF (Τσανγκ Τσαν), ΕΠΕ, dongfeng Co. Absonrher κλονισμού ZF, ΕΠΕ, αυτοκίνητη Manufactuing Co. της Σαγκάη Huizhong, ΕΠΕ, απορροφητής κλονισμού FAW Tokico ΕΠΕ, Co. Absorter κλονισμού Zhuzhou Nanfang Yamaha, Co. Tenneco (Πεκίνο), ΕΠΕ.
Η επιχείρηση πέρασε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001 το 2008, έλαβε την ειδική άδεια κατασκευής εξοπλισμού (TS2710J44-2013) το 2009, πέρασε PED που πιστοποιήθηκε TUV NORD το 2011, πέρασε την πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001 και OHSAS18001 DNV το 2012, και εκτιμήθηκε ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας το 2013. Κάτω από τον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, η επιχείρηση στρέφεται πολύ γύρω από την ποιοτική πολιτική " της δημιουργίας των πρώτης τάξεως προϊόντων με την επιστημονική διαχείριση, την προώθηση της γενικής ανάπτυξης από τη contstant βελτίωση και να ικανοποιήσει να προχωρήσει σταθερά custorners " tokeep, περαιτέρω perfecing όλα τα είδη εξοπλισμών στο dvelop ο υψηλός - ποιοτικό εμπορικό σήμα για την επιχείρηση.
Η επιχείρηση ειλικρινά ελπίζει ότι μπορούμε να πάρουμε τη φιλική συνεργασία με όλους τους κύκλους της κοινότητας.

Συνδεμένη Zhangjiagang Co. σωλήνων χάλυβα Henglong περιοχής, ΕΠΕ.

Συνδεμένη η Zhangjiagang Co. σωλήνων χάλυβα Henglong περιοχής, ΕΠΕ είναι sino-ξένη κοινή επιχείρηση ventrue, το 1999, τοποθετημένος στο δρόμο της Ταϊβάν, ζώνη ελεύθερου εμπορίου, πόλη Zhangjiagang, Jiangsu Province.It οριοθετείται από τη internationgal μητρόπολη πόλη-Σαγκάη στην ανατολή, την όμορφη αρχαία πόλη Suzhou στο νότο, τη γέφυρα ποταμών Jiangyin Changjiang στη δύση, και το internationgal λιμένα λιμένας-Zhangjiagang στο Βορρά. Αγκαλιάζει την κατάλληλη μεταφορά εδάφους και νερού, το φιλόξενο καιρό, το Θεός-ευλογημένο έδαφος πλούσιους σε πολιτισμό και τους ταλαντούχους ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο η επιχείρηση απολαμβάνει ένα μεγάλο γεωγραφικό πλεονέκτημα. Η επιχείρηση καλύπτει την περιοχή 200000㎡, της οποίας η περιοχή κατασκευής είναι 8500㎡.It έχει 15 εκατομμύριο U.S.dollars (περίπου RMB 96 εκατομμυρίων) του καταχωρημένου κεφαλαίου, πάγια ενεργητικά 260million RMBof, και η ετήσια παραγωγή της είναι 145.000 τόνοι των σωλήνων χάλυβα seamlell.
Η επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή των διάφορων τύπων χαλύβων, τέτοια as10、 20、 20G、 35、 45、 16Mn、 ST52、 40Cr、 37Mn5、 D9MnD、 40Mn2、 15CrMoG、 12Cr1MoVG、 08Cr2ALMo、 12CrMo1、 T11、 T12、 T22、 T23、 T5、 T9、 SA179、 SA192、 SA106B、 SA210C.Main prouducts είναι διαφορετικοί τύποι χωρίς συγκόλληση σωλήνων χάλυβα, παραδείγματος χάριν, σωλήνων χάλυβα για τη δομή, ρευστό μετάδοσης fou, για το χαμηλό και μέσο λέβητα πίεσης, για το petrleum ραγίζω, για υψηλό λίπασμα τον εξοπλισμό, τον υψηλό λέβητα. Η εξωτερική διάμετρος του σωλήνα είναι από 6 σε 133mm, το πάχος τοίχων είναι από 0,5 στα προϊόντα 16mm.Our είναι ευρέως χρησιμοποιημένος στη βιομηχανία της κατασκευής μηχανημάτων, της εφαρμοσμένης μηχανικής σκαφών, του πετροχημικού, και pressrue του λέβητα.
Η επιχείρηση έχει το μεγάλο reputaion μεταξύ πολλών γνωστών μεγάλων πελατών επιχείρησης με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις υλικού, την ανεξάρτητη σχεδιασμένη sepcial φόρμα και τη μοναδική διαδικασία παραγωγής μας και από την τυποποιημένη διαχείριση και τις ακριβείς διοικητικές διαδικασίες μας και από την επιχειρησιακή φιλοσοφία μας " τιμιότητας, συνεργασίας και κοινής ανάπτυξης».
Η επιχείρηση πέρασε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001 το 2008, έλαβε την ειδική άδεια κατασκευής εξοπλισμού (ts2710j44-2013) το 2009, πέρασε PED που πιστοποιήθηκε TUVNORDin2011, πέρασε την πιστοποίηση συστημάτων ISO14001and OHSAS18001management DNV, ΚΑΙ εκτιμήθηκε ως επιχείρηση in2012 υψηλής τεχνολογίας. Το Unedr ο άγριος ανταγωνισμός αγοράς, η επιχείρηση στρέφεται πολύ γύρω από την ποιοτική πολιτική " της δημιουργίας των πρώτης τάξεως προϊόντων με την επιστημονική διαχείριση, την προώθηση της γενικής ανάπτυξης από τη σταθερή βελτίωση και να ικανοποιήσει τους πελάτες " για να συνεχίσει, fruther τελειοποιώντας όλα τα είδη εξοπλισμού για να αναπτύξει τον υψηλό - ποιοτικό εμπορικό σήμα για την επιχείρηση. Η επιχείρηση ειλικρινά ελπίζει ότι μπορούμε να πάρουμε τη φιλική συνεργασία με όλους τους κύκλους της κοινότητας.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. John Chen

Τηλ.:: 86-512-5832-8328

Φαξ: 86-512-5832-8332

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

σωλήνωση χάλυβα ακρίβειας

Υψηλής αντοχής ενωμένος στενά άνευ ραφής σωλήνας χάλυβα με το χάλυβα κραμάτων 500DP 600DP 800DP

SAE1026, άνευ ραφής κράμα σωλήνων SAE1045 τραβηγμένο στο κρύο ενωμένο στενά γύρω από τη σωλήνωση χάλυβα

En10305-2 ενωμένη στενά σωλήνωση χάλυβα ακρίβειας για τους απορροφητές κλονισμού

Σωλήνες χάλυβα λεβήτων

Άνευ ραφής χάλυβας άνθρακα σωλήνων χάλυβα λεβήτων βαθμού Α1 και βαθμού Γ ASME SA210

T1 T1a T1b σωλήνων χάλυβα λεβήτων κραμάτων μολυβδαίνιου άνθρακα και Superheater σωλήνων ASME SA209

Τραβηγμένο στο κρύο μέχρι 24m χάλυβα λεβήτων ανταλλακτών θερμότητας μήκος σωλήνων

σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας

Τραβηγμένος στο κρύο άνευ ραφής κύκλος σωλήνων χάλυβα ASME SA213 T23 με τους φερριτικούς χάλυβες κραμάτων

Στρογγυλοί Superheater σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας με το χάλυβα άνθρακα ASME SA213 T91

Άνθρακα χάλυβα άνευ ραφής θερμότητας ανταλλακτών σωλήνων κύκλων μετάλλων πάχος τοίχων σωλήνων ελάχιστο

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Κίνα καλός ποιότητας σωλήνωση χάλυβα ακρίβειας προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2019 precisionsteeltubing.com. All Rights Reserved.