Συνδεμένη Zhangjiagang Co. σωλήνων ακρίβειας Yaxin περιοχής, ΕΠΕ. 

Συνδεμένη Zhangjiagang Co. σωλήνων χάλυβα Henglong περιοχής, ΕΠΕ.

Σωλήνωση χάλυβα για αυτοκίνητο Powertrain, κλονισμός Aborber, οδήγηση 

Και σωλήνωση χάλυβα για τον ανταλλάκτη θερμότητας, Superheater, Reheater, λέβητας, μηχανικός

Αρχική Σελίδα Προϊόντασωλήνες ανταλλακτών θερμότητας

Οι υψηλοί σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας ροής νικελίου C70600 χαλκού συμπύκνωσαν την εσωτερική επιφάνεια

Οι υψηλοί σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας ροής νικελίου C70600 χαλκού συμπύκνωσαν την εσωτερική επιφάνεια

Copper Nickel C70600 High Flux Heat Exchanger Tubes Sintered Inside Surface

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HENGLONG
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO19001, OHSAS18001

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100 τεμ
Τιμή: 100 US Dollars per pc
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση, αδιάβροχο υλικό που τυλίγεται
Χρόνος παράδοσης: Σε 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2.000 τεμ ανά μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: CUNI 90/10 Σχήμα: Γύρου
Εξωτερική επιφάνεια: Fluted Εσωτερική επιφάνεια: συμπυκνωμένος
εφαρμογή: ανταλλάκτης θερμότητας κοχυλιών και σωλήνων

Ο υψηλός σωλήνας ροής είναι ένα νέο προϊόν που συνδυάζει τη συμπυκνωμένη μέθοδο και που επεξεργάζεται την τεχνολογία στη μηχανή. Μπορούν να βελτιώσουν το συντελεστή μεταφοράς θερμότητας των εσωτερικών και εξωτερικών σωλήνων, κατά συνέπεια μπορούν σημαντικά να βελτιώσουν το γενικό συντελεστή μεταφοράς θερμότητας των σωλήνων. Λύνουν το τρέχον πρόβλημα που ο συντελεστής μεταφοράς θερμότητας αύξησε μόνο σε μια πλευρά της αύξησης μεταφοράς θερμότητας, ενώ η συνολική αποδοτικότητα μεταφοράς θερμότητας είναι ακόμα χαμηλή. Βελτιώνουν πολύ την αποδοτικότητα των σωλήνων μεταφοράς θερμότητας και των ανταλλακτών θερμότητας.

 

Αφ' ενός, ο υψηλός σωλήνας ροής μπορεί να μειώσει την απαίτηση ατμού. Αφ' ετέρου, μπορεί να βελτιώσει την ικανότητα μεταφοράς θερμότητας. Σε ένα μεγάλο σύστημα μεταφοράς θερμότητας, λόγω της ανάγκης των μικρών διαφορών θερμοκρασίας, ο αριθμός reboilers που απαιτείται είναι πολύ μεγάλος. Η χρήση του υψηλού σωλήνα ροής μπορεί να μειώσει το 3/4 το ποσό reboilers, και τη διαφορά θερμοκρασίας που απαιτείται για μόνο 5 ℃. Χρησιμοποιώντας τον υψηλό σωλήνα ροής για να αντικαταστήσουμε τον παραδοσιακό γυμνό σωλήνα μπορούμε να αποβάλουμε τις δυσχέρειες μεταφοράς θερμότητας, να ικανοποιήσουν την ανάγκη του μεγαλύτερου φορτίου μεταφοράς θερμότητας, και αυξάνουμε σημαντικά την παραγωγή. Συγχρόνως, κρατώντας την αποδοτικότητα μηχανών, μπορεί να μειώσει το κόστος με τη χρησιμοποίηση της χαμηλότερης πίεσης ατμού.

 

Τα περίπτωση-προϊόντα είναι τα ακόλουθα:

Το συμπυκνωμένο πορώδες επίστρωμα για την εξωτερική επιφάνεια/τα χαμηλά πτερύγια για την εσωτερική επιφάνεια, Cannelure για την εξωτερική επιφάνεια συμπύκνωσε το πορώδες επίστρωμα για την εσωτερική επιφάνεια, πριονωτή επιφάνεια για το εξωτερικό συμπυκνωμένο επιφάνεια πορώδες επίστρωμα για την εσωτερική επιφάνεια, πτερύγια για το εξωτερικό συμπυκνωμένο επιφάνεια πορώδες επίστρωμα για την εσωτερική επιφάνεια.

 

1.1 υλικό και μέγεθος του υψηλού σωλήνα ροής

Υλικό: Κράμα χαλκού, χάλυβας άνθρακα, αργίλιο, και σύντομα.

Μέγεθος: εξωτερική διάμετρος 1540mm, μήκος 500-12000 χιλ.

Υπό τον κανονικό όρο, η μέση του υψηλού σωλήνα ροής είναι ενισχυμένο τμήμα. Οι άκρες αεροπλάνων είναι ομαλές, έτσι είναι εύκολο να φορέσει και να επεκταθεί. Ο υψηλός σωλήνας ροής μπορεί να κάνει το cOem ως ανάγκη των πελατών. Τα προϊόντα συσκευάζονται με τα ξύλινα κιβώτια.

 

1.2 εφαρμόσιμο μέσο υψηλών ανταλλακτών θερμότητας ροής

Γλυκόλη αιθυλενίου, γλυκόλη διεθυλενίου, trichloride αιθυλενίου, αιθάνιο, προπυλένιο, αιθυλικό οινόπνευμα.

 

1.3 εφαρμογές των υψηλών ανταλλακτών θερμότητας ροής

 

Ο υψηλός ανταλλάκτης θερμότητας ροής μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον αλλαγηυς φάσης εξοπλισμό, όπως, τον εξαερωτήρα, τον εξατμιστήρα, το συμπυκνωτή και reboiler, κ.λπ. Για να είναι συγκεκριμένος, όπως ο εξαερωτήρας αιθυλενίου, ο υπερυψωμένος συμπυκνωτής και reboiler της συσκευής χωρισμού αιθυλενίου, των εγκαταστάσεων συνδυασμού της εξάτμισης γλυκόλης αιθυλενίου και του αρωματικού, κύριου συμπυκνωτής-εξατμιστήρα της μονάδας χωρισμού αέρα. Όπως και τη ρευστοποίηση φυσικού αερίου, την κρυογόνο ψύξη, το χωρισμό αέρα, και την αφαλάτωση θαλάσσιου νερού, κ.λπ.

 

(1) καθαρισμός πετρελαίου και πετροχημικές εγκαταστάσεις

Όπως ο υπερυψωμένος συμπυκνωτής και reboiler της συσκευής χωρισμού αιθυλενίου, του εξαερωτήρα αιθυλενίου, του καταλυτικού εξατμιστήρα πετρελαίου πηλού, του εξατμιστήρα αιθανόλης και του εξατμιστήρα γλυκόλης αιθυλενίου, κ.λπ. Μπορεί να μειώσει περισσότερο από την περιοχή μεταφοράς θερμότητας 80%, και μπορεί επίσης να χαμηλώσει την ιπποδύναμη ψυγείων. Μακροπρόθεσμα η διαδικασία λειτουργίας, πορώδης επιφάνεια με την ενισχυμένη να βράσει μεταφορά θερμότητας είναι πολύ σταθερή, και κανένα να μετατρέψει σε κωκ ή ξελεπιάσματος φαινόμενο δεν έχει εμφανιστεί. Συγχρόνως μπορεί πολύ να μειώσει τη μέση κατανάλωση θερμότητας, τόσο μακριά ώστε να χαμηλωθεί η μέση θερμοκρασία θερμότητας.

 

(2) συσκευές καθαρισμού και χωρισμού φυσικού αερίου

Παραδείγματος χάριν, στους συμπυκνωτές reboiler των κρυογόνων εγκαταστάσεων χωρισμού αέρα. Αφ' ενός, μπορεί να μειώσει το αρχικό κόστος της εξάτμισης - συμπυκνώνοντας (δροσίζοντας) ανταλλάκτης θερμότητας (περιορίζω? επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας) Αφ' ετέρου, λόγω της μικρής διαφοράς θερμοκρασίας εργασίας, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ισχύος.

 

(3) αφαλάτωση θαλάσσιου νερού και χρησιμοποίηση θερμότητας των αποβλήτων

 

1.4 ανάλυση της υψηλής οικονομίας ανταλλακτών θερμότητας ροής

Για να χτίσει ένα σύνολο εξοπλισμού αιθυλενίου μεγάτονου, η συνολική επένδυση είναι επάνω από RMB 20 δισεκατομμυρίων συνήθως, σύμφωνα με τα στοιχεία ιστορίας, λογιστική δαπανών των ανταλλακτών θερμότητας για για 30% της συνολικής επένδυσης, το κόστος των ανταλλακτών θερμότητας σε κάθε μεγάλο πρόγραμμα αιθυλενίου θα φθάσει neally σε RMB 7 δισεκατομμυρίων. Αλλά από τη χρήση της ενέργειας της Κίνας η αποδοτικότητα είναι μόνο 34%, ισοδύναμο με αυτό των αναπτυγμένων χωρών πριν από 20 χρόνια, δέκα τοις εκατό χαμηλότερος από τους τώρα. Η ανάπτυξη ενός υψηλότερου αποδοτικού ανταλλάκτη θερμότητας στη μικρότερη διαφορά θερμοκρασίας και τη λιγότερη επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας μπορεί να είναι το πρώτο βήμα σχετικό άμεσα με τη βιομηχανική ενέργεια - ανάπτυξη αποταμίευσης. Χρησιμοποιώντας τον υψηλό σωλήνα ροής και τους υψηλής απόδοσης ανταλλάκτες θερμότητας είναι τα αποδοτικότερα, και επίσης πιό οικονομικά μέσα να βελτιωθεί η αποδοτικότητα χρήσης της ενέργειας.

 

Αυτή τη στιγμή η ζήτηση του υψηλού σωλήνα ροής στην Κίνα αυξάνεται γρήγορα, στη βιομηχανία αιθυλενίου και άλλους τομείς, ο υψηλός σωλήνας ροής και οι υψηλής απόδοσης ανταλλάκτες θερμότητας έχουν τις ευρείες προοπτικές εφαρμογής, κατά συνέπεια έχει την τεράστια ζήτηση πιθανού στην αγορά. Υπάρχουν πολλοί υψηλοί αποδοτικοί σωλήνες μεταφοράς θερμότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και τη Γερμανία, αλλά η τεχνολογία είμαι ακόμα ένα μυστικό στην Κίνα, τόσο η εγχώρια βιομηχανία αιθυλενίου αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τους εισαγόμενους υψηλούς σωλήνες ροής.

 

Οι υψηλοί σωλήνες ροής που αναπτύσσονται από την επιχείρησή μας μπορούν να μειώσουν την επιφάνεια μεταφοράς θερμότητας και το μέγεθος (περίπου 80%) των παραδοσιακών ανταλλακτών θερμότητας, μπορεί επίσης να μειώσει το ποσό ανταλλακτών θερμότητας στα μεγάλα προγράμματα και να περιορίσει τη διοχέτευση με σωλήνες, την οικοδόμηση ιδρύματος ελέγχου και προσγειωμένο το αεροπλάνο κόστος. Με την αντικατάσταση της δέσμης σωλήνων των ανταλλακτών θερμότητας στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, το αρχικά κεφάλι, το κοχύλι, που διοχετεύουν με σωλήνες το κ.λπ. μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάλι.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Bonded Area Henglong Steel Tube Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Yaxin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
σωλήνωση χάλυβα ακρίβειας

Υψηλής αντοχής ενωμένος στενά άνευ ραφής σωλήνας χάλυβα με το χάλυβα κραμάτων 500DP 600DP 800DP

SAE1026, άνευ ραφής κράμα σωλήνων SAE1045 τραβηγμένο στο κρύο ενωμένο στενά γύρω από τη σωλήνωση χάλυβα

En10305-2 ενωμένη στενά σωλήνωση χάλυβα ακρίβειας για τους απορροφητές κλονισμού

Σωλήνες χάλυβα λεβήτων

Άνευ ραφής χάλυβας άνθρακα σωλήνων χάλυβα λεβήτων βαθμού Α1 και βαθμού Γ ASME SA210

T1 T1a T1b σωλήνων χάλυβα λεβήτων κραμάτων μολυβδαίνιου άνθρακα και Superheater σωλήνων ASME SA209

Τραβηγμένο στο κρύο μέχρι 24m χάλυβα λεβήτων ανταλλακτών θερμότητας μήκος σωλήνων

σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας

Τραβηγμένος στο κρύο άνευ ραφής κύκλος σωλήνων χάλυβα ASME SA213 T23 με τους φερριτικούς χάλυβες κραμάτων

Στρογγυλοί Superheater σωλήνες ανταλλακτών θερμότητας με το χάλυβα άνθρακα ASME SA213 T91

Άνθρακα χάλυβα άνευ ραφής θερμότητας ανταλλακτών σωλήνων κύκλων μετάλλων πάχος τοίχων σωλήνων ελάχιστο

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας σωλήνωση χάλυβα ακρίβειας προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2019 precisionsteeltubing.com. All Rights Reserved.